GYIK

Csapatunk két fős: Viki és Dani személyében.
Számunkra továbbra is fontos a páros felállásunk, amit szívesen ajánlunk nektek. Főleg akkor van szükség két teljes értékű fotósra, ha párhuzamosan folynak események, mint készülődéskor, illetve a násznép létszáma jócskán meghaladja a 100 főt. Mi is nyugodtabban tudunk dolgozni olyankor, ha egy kollégával tudunk osztozni a feladatokon, illetve nektek is sokoldalúbb lesz a képi anyagotok a Nagy Napról.
Azonban van egy fotós csomagunk is, ha az szimpatikusabb nektek.

Amennyiben van szabad kapacitásunk, természetesen. A második fotós díja: 15.000.- Ft/megkezdett óra, és minimum 3 órás rendelkezésre tudtok szerződni vele.

Sajnos nem. A fotós és videós szemlélet nagyon különbözik egymástól, bár szinte ugyan azzal a technikával dolgozunk. Nagyon sok szuper kollégát ismerünk, akikkel mi is örömmel dolgozunk együtt, így egész biztos tudunk Nektek ajánlani megfelelő szakembert, aki videóval örökíti meg a Nagy Napot.

Ez egy szuper kérdés! Ha végig gondoljátok az esküvőtök menetrendjét, hova tudnátok beilleszteni a saját fotózásotok? Általában délelőttre, vagy kora délutánra, ami egy nyári tűző napos időben nem a legszerencsésebb időszak. Mindenki izzad, hunyorog, és lehet napszemüveg nélkül ki se tudunk menni a szabadba. A legszebb fények naplemente előtt 2 órával kezdődnek, amikor ti vagy az anyakönyvvezető előtt álltok vagy már épp a vacsorára vonultok be a vendéglőbe. Persze, ha van lehetőségünk a vacsora előtt fotózni, akkor is lehet pár képet készíteni, de ez ne legyen előbb, mint 17 óra. Ha csak az aznapi kreatív a megoldott, akkor minimum 45 perccel számoljatok. A násznépet ilyenkor nyugodtan a vőfélyre vagy a CM-re lehet bízni.
Mi alapvetően különösen érzékenyek vagyunk az átadott fotók minőségére. Ha megnéztétek a referenciáinkat, akkor biztos feltűntek a csodaszép fények a háttérben, amik pont a lemenő nap miatt vannak. Ha sajátotok a ruha, akkor akár 1 héttel a buli után is lehet, ebben rugalmasok vagyunk.
A harmadik szempont pedig, ami a másik napi fotózás mellett van, hogy nyugodtan végig járhatunk akár 2 helyszínt is anélkül, hogy amiatt kellene izgulni végzünk e vacsoráig.

Aggodalomra semmi ok, hacsak nem szakad, mi úgy is szuper fotókat tudunk készíteni. Nagyon romantikus lehet egy esőben fotózott jegyes sorozat, vagy a ködös táj. Nem kell erős fény a szép képekhez. Ha pedig tényleg szakad, akkor egy belső térbe tudunk menekülni, mint B opció, de erről nektek kell gondoskodni, hogy legyen ilyen lehetőségünk.

A fotókat nagy felbontású jpg-ként, valamint kisebb méretű jpg-ként logóval ellátva is feltöltjük az online galériába. Ezzel kapcsolatban csak annyi kérésünk lenne, hogy a közösségi médiára (facebook, instagram) csak és kizárólag a logóval ellátott képeket töltsétek fel, természetesnem plusz effekt használata nélkül.
A nagyméretű jpg file-ok egészen nagyméretű, akár poszter nagyságú kép nyomtatásra is alkalmasak.

Természetesen nem, semmilyen esetben nem adjuk át.

A raw/nyers fotó nem más, mint az érzékelőből kiolvasott, memóriakártyára írt nyers adat. Ugyanaz, mint az analóg technikánál az előhívatlan negatív, azaz az utómunka során lesz belőle a végleges, kész kép. A fenti okokból adódóan a legtöbb képnézegető kezelni sem tudja, speciális program, plugin szükséges hozzá.
Ha átadnánk ezeket, akkor olyan érzésünk lenne, mintha a megrendelőt egyáltalán nem érdekelné a fotós stílusa, az a plusz amitől a fotók megkapják azt az egyéni hangulatot, amit mi képviselünk. Hiszen ha belegondoltok nem véletlenül választottatok minket fotósotoknak.

A képeket mi válogatjuk ki a legnagyobb szakértelemmel úgy, hogy kereknek érezzük a történetet. Higgyétek el, nem lesz hiányérzetetek.

Sajnos erre egyre kevesebb a kapacitásunk. Tudjuk, hogy sokatoknak ez lényeges dolog lenne, viszont ha minden egyes érdeklődő párral találkoznánk személyesen, hogy ez alapján (is) tudjanak dönteni, akkor valószínű a munkánkra már alig lenne időnk, hiszen ezek a randik tennék ki a napunk legnagyobb részét.
Online beszélgetésre tudunk lehetőséget adni, ha kicsit szeretnétek megismerni minket.
Személyes találkozót csak abban az esetben tudunk adni, ha egész biztosak vagytok, hogy minket szeretnétek lefoglalni, és aznap alá is tudjuk írni a szerződést.

Ezzel kapcsolatban a megértéseteket köszönjük!

Az előzetes levélváltás és árajánlat alapján egészen biztosak vagytok benne, hogy minket szeretnétek, akkor egy személyes/online találkozó során kitöltjük a szerződést, ti készpénzzel vagy utalással rendezitek a foglalót, és máris foglalttá válik a naptárunkban a dátumotok.

gombAjanlatPromo
gombAjanlatPromo_02

Ha elnyerték a képek tetszéseteket, lépjetek velünk kapcsolatba!

Árajánlat