Rólunk

Történeteket fotózunk. A jelennek, a jövőnek...Nektek! Éld át a pillanatot, az emlékeket mi adjuk.

I love you TO THE MOON AND BACK!
Mit is jelent ez? Annyi mint úgy szeretni valakit, hogy akár a csillagokat is lehoznád neki az égről. Azért választottuk ezt a nevet, mert a jegyben járás, az esküvőre készülés és a család alapítás a szerelem, szeretet egyértelmű kinyilatkoztatása. És mert munkánkkal ezt a szeretetet szeretnénk tetten érni és megörökíteni, legyen az egy szuper lakodalom, egy önfeledt páros vagy egy vidám családi fotózás.

Kik vagyunk mi?
Dani és Viki. Immáron 2014 óta együtt vagy külön-külön örökítjük meg Nagy Napotokat.
Fő fotósaink házaspárként és újdonsült szülőként alkotják a To the Moon and back magját. A 2009-ben indult vállalkozás 2014-ben Vikivel bővült, hogy Dani férfias látásmódját egy finom női nézőpont is kiegészítse. Imádunk utazni, vidám és laza embereket megismerni, de a legjobb ha ez a kettő egyszerre történik. Hitvallásunk az, hogy képeinkkel a lehető legtermészetesebben adjuk vissza az esküvő történéseit és az érzelmeket, amik átszövik a Ti Nagy Napotokat.

A 2024-es évtől már csak korlátozott számú esküvőt tudunk vállalni, így ha szimpatikusak találtok minket és tetszik a látásmódunk, kérjetek ajánlatot még ma!

Természetesség | Hangulatok | Fények | Képek

Érdekelnek a csomagajánlataink?

Sziasztok, mi vagyunk a To the Moon and back csapata!

Az esküvőfotózásra szakosodott weblapunk és brandünk neve 2016 óta létezik, előtte CSD Foto néven
találkozhattatok munkáinkkal. A CSD Foto létezik a mai napig, családi, portré- és egyéb fotózások
témakörében.

A TTMB csapat tagjaként évente már csak 10 esküvőt tudunk vállalni Magyarországon, mivel más piacon
is jelen vagyunk. Szeretnénk, hogy olyan párokkal tudjunk együtt dolgozni, akik számára a képeink
stílusa az elsődleges szempont. Az általunk képviselt fine art / vintage stílushoz leginkább a
természetes, letisztult modern esküvők passzolnak, kültéri szertartásokkal, családias hangulatban,
kis létszámmal (max. 80 főig).

Ha a fentieket olvasva ti is bólogattok, hogy pont ilyen esküvőt álmodtatok magatoknak, akkor nagy valószínűséggel
egymásra találtunk.
Kérjetek árajánlatot és konzultációs időpontot még ma, hogy megtudjuk, a közös munka gyümölcsöző lesz-e!

Várjuk szeretettel jelentkezéseteket!

DÁNIEL

Tulajdonos, Esküvői fotós

Gyerekkoromban, a 90-es évek közepén örömmel ragadtam meg a gépet tájképek készítése céljából nyaraláskor és alig vártam, hogy szüleim előhívják és nagyíttassák a képeket. Tudatosan viszont a 2000-es évek elején érintett meg igazán a fotográfia, először kölcsönkapott digitális gépekkel (ami akkoriban újdonságnak számított) majd azt követően apukámtól megörökölt Zenit TTL géppel kezdtem el fényképeket készíteni. A legelső fizetős munkám 2004-ben volt, amikor Szombathelyre bekerültem a tanárképző főiskolára és a Heti Frissítő diákújságnak készíthettem fotóriporter stílusú képeket.

2007-ben (akkor még ágfalvi) ismerőseim Eszti és Hansi kértek fel először a nagy napjuk megörökítésére. A pozitív visszajelzéseknek és ajánlásoknak köszönhetően úgy éreztem, hogy a portréfotózás mellett az esküvő lesz az irány, amivel érdemes a jövőben foglalkozni. Mivel az esküvő egy pozitív és (jó esetben) megismételhetetlen mérföldkő az ember életében, nagyon fontos, hogy az itt készült képek olyan minőségben és hangulatban készüljenek el, hogy azokat jó legyen visszanézni. A fotóriporteri stílus – a vissza nem térő pillanatok megörökítése – mellett a megrendezett képek igénye is jelen lehet egymás mellett. Ennek a kellemes ötvözetnek az egyensúlya kihívást jelenthet és emiatt továbbra is a legizgalmasabb része a fotográfiának véleményem szerint.

VIKTÓRIA

Esküvői fotós, grafikus

Nálam a fotózás szeretete régre nyúlik vissza. Művészeti egyetemet végeztem 2010-ben, diplomám szerint vizuális nevelőtanár-festő vagyok. Akkor még osztatlan képzésben volt lehetőségem felvenni a fotót, mint tantárgyat. Először kötelezőként, aztán annyira megszerettem, hogy állandó féléves tantárgyam lett a diplomáig. Nade, én ott nem a mai értelembe vett digitális képalkotást tanultam. Sötétkamrában hívtunk negatívot, nagyítottunk papírra képeket. Imádtam. És emiatt vettem első tükrös gépemet is, egy 1980-as Zenitet. Filmes váz, ma már „csak” dísz a polcon, de milyen szép. Az egyetemen mi inkább kísérleteztünk akkor. Az első munkám is abban az időben született. Filmre, saját hívással, fekete-fehér képek, amik szerepeltek egy fotó kiállításon is 2010-ben.

2012-ben ismerkedtem meg Danival. És a többi már történelem. Megmutattam Daninak az akkori digitális gépemet, amire csak annyit mondott, hogy adjam el, és fotózzak neki másod fotósként esküvőn. Először persze csak jegyes fotózásokra és kreákra mentem vele. Én voltam a kreatív szakértő (ez mai napig így van). Aztán kitaláltunk egy olyan csomagot, amiben két fotós kísérte a párt. Ha jól emlékszem, 2014-ben mi voltunk az elsők Sopronban, akik ezt így csinálták, ráadásul női és férfi szemszögből.

Imádom az apró részleteket. Pl összerakni a kis csendéleteket apróságokból, a szépséget megmutatni szokatlan szemszögből. Kiakasztani a ruhát a fára és úgy fotózni, hogy közben fújja a szél.

Rebeka és Dávid

Tökéletes a fotók stílusa, gyönyörűek a képek, csak ajánlani tudom Daniékat mindenkinek, velük öröm együtt dolgozni, és az utómunkálatok is gyorsak, teljesen meg voltam elégedve velük. Az a kedves, mosolygós stílus, amit az esküvőn hoztak, feldobták még jobban a Nagy napunkat! Köszönjük

2021

Ramóna és Isti

Nagyon kedves, profi páros, akikkel nem feszengve, magunkat adva, jó hangulatban készítettük a jegyes fotókat is. Az esküvői képek pedig feltették az i-re azt a bizonyos pontot. Ott vannak köztük a megható, boldog illetve az önfeledt, bulizós képek is. Úgy gondoljuk a képek abszolút visszatükrözik azt, hogy milyenek vagyunk mi, illetve milyen volt a nagy napunk! És ennél többet nem is kívánhatnánk! Hálásak vagyunk!

2019

Katyus és Gábor

Elképesztően gyönyörű képeket készítettetek. Tegnap esti program a családdal volt és megnéztük együtt a képeket! Köszönjük Nektek, hogy az álom esküvőnket megörökítettétek és így vissza tudtunk emlékezni erre a csodás napra, ami olyan gyorsan eltelt.

2018

Hajni és Karesz

Köszönjük a gyönyörű, színvonalas képeket, a pontos, precíz munkát! Egy élmény volt a fotózás!

2018

Grubits Ildikó - Unique Creation & Co.

Fine art wedding szerelmeseinek és aki a természetközeli -, boho- esküvőket szereti , szuper hangulatokat örökítenek meg! Nagyon köszönöm a fantasztikus képeket!

2018

Evelin és Dani

Köszönjük a precíz, pontos munkát és a szebbnél szebb képeket! Bátran ajánljuk másoknak is! Remélem mihamarabb találkozunk, egy fotózás alkalmából!

2018

Réka és Dávid

Csak ajánlani tudom Vikit és Danit mindenkinek. Nagyon kedves, kreatív páros, szuper ötletekkel. A fotózások nagyon jó hangulatban teltek, a képek frenetikusak lettek. Százból százszor őket választanánk! Hajrá!

2017

Erlend & Enikő

Our wedding and creative shooting photos are beautiful. Dani captured the magic of the day perfectly. It was a great plus that he could communicate with the international guests as well. We wholeheartedly recommend to all couples.

2022

Virág és Peti

We did not regret asking Viki and Dani as wedding photographers! They are an extremely kind, talented, experienced couple, the end result was wonderful ! We recommend Them a 100% for your wedding!

2023

Vera és Miklós

Több fotózáson voltunk már, mindegyik jó hangulatú volt, de ami számunkra igazán fontos, hogy mindig az ízlésünknek maximálisan megfelelő, minőségi, igazán PROFI fotók készültek. Jó beállítások és jó kivitelezés. Köszönjük! Mindenkinek ajánljuk!

2020

Enikő és Péter

Nagyon szuper képeket készítettetek még rólunk is (pedig ez nem volt egyszerű feladat). Külön köszönjük, hogy szinte mindenkiről készült kép. Egyáltalán nincs hiányérzetünk, hogy nem készült videó, hiszen olyan pillanatokat örökítettetek meg amikre ha ránézünk újra átélhetjük a NAGY NAP hangulatát. Nagy - nagy köszönet NEKTEK - Viki, Dani!!!

2019

barátságos

tapasztalt

megbízható

kommunikatív

közvetlen

pontos

Ha idáig eljutottatok a honlapunkon, az már egy jó jel!

Ha nagy hangsúlyt fektettek a természetességre, és tetszik a letisztult stílusunk, akkor mindenképpen töltsétek ki az ajánlatkérő lapunk. Igyekszünk 1-2 napon belül jelentkezni egy személyre szabott árajánlattal. Ha pedig szimpatikusak vagyunk, örömmel állunk rendelkezésetekre egy ingyenes konzultáció során, ahol minden részletet meg tudunk beszélni a Nagy Napotokkal kapcsolatban.


Ti vagytok az a pár, akiket keresünk, ha...

 • már megvan az esküvőtök dátuma
 • fontos számotokra a természetesség és az érzelmesség
 • értékelitek a művészi látásmódot

Szeretünk olyan emberekkel együtt dolgozni, akik értékelik a munkánkat és az egyedi látásmódot

  Ingyenes ajánlatkérés

  Kapcsolati adatok

  3/1. lépés

  Ingyenes ajánlatkérés

  Az esküvőről

  3/2. lépés

  Melyik szolgáltatásaink érdekelnek?*

  Ingyenes ajnálatkérés

  További információk

  3/3. Lépés

  3 × 5 =